Background
Background

Politica de înlocuire a produsului

GENERAL BUSINESS SYSTEM S.R.L. (denumita în continuare”GBS”), persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Liveni, nr. 43, Sector 4, cu capital social de 200 lei, fiind inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/845/1992, avand codul de identificare fiscala RO3329718, va asigura politica de inlocuire a produselor, în conformitate cu procedura scrisa mai jos.

 

  • in termen de 14 zile, inclusiv data livrarii, orice client are posibilitatea solicitării schimbarii produsului achizitionat prin intermediul site-ului samsonite.ro;
  • schimbarea produsului se va face cu un produs de aceasi valoare cu cel achizitionat sau cu pret mai mare, clientul urmand sa plateasca doar diferenta dintre acestea;
  • nu se va accepta, in vederea schimbarii/inlocuirii, ca produsul sa fie folosit (fie si numai o singura data), sau care prezinta modificari fizice, urme de lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, cu sigiliul desfacut, dupa caz, sau fara amblajul original;
  • plata eventualei diferente de pret se va face prin orice sistem de plata accepat de GBS (plata electronică, ramburs, O.P.), în conditiile în care clientul a fost informat, în scris (posta electronica), ca inlocuirea/schimbarea  produsului este posibilă;
  • predarea/livrarea noului produs se va face numai dupa achitarea diferentei de pret, dupa caz;
  • toate taxele de livrare,  aferente inlocuirii produsului achizitionat, vor fi suportate exclusiv de către GBS.

 

Solicitarea se va face, in scris, prin intermediul postei electronice, conform formularului pus la dispozitie in acest sens*.

Aceasta facilitate de inlocuire va fi acordata o singura data, pentru oricare produs achizitionat prin intermediul site-ului samsonite.ro.

Consumatorii, beneficiari ai acestei politici de inlocuire a produselor achizitionate prin intermediul site-ului samsonite.ro, nu vor mai avea dreptul de retragere al consumatorului, drept conferit de prevederile art. 9 din OUG nr. 34/2014.

In situatia platii ramburs, daca clientul SAMSONITE nu va face plata sau nu va accepta produsul solicitat a fi inlocuit, acesta se angajeaza, în mod irevocabil, la achitarea taxelor de livrare, dus-intors, care sunt în cuantum de 60 lei.

Daca intampinati orice probleme legate de o solicitare de inlocuire a produsului achizitionat prin intermediul site-ului samsonite.ro, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care ati discutat, puteti solicita o conciliere suplimentara, contactandu-ne pe adresa contact@gbsystem.ro.

 

NOTA:

Acesta politica de inlocuire a produselor achizitionate prin intermediul site-ului samsonite.ro este o facilitate acordata de GBS, facand parte din politica de marketing a acesteia, si nu un drept legal al clientilor sai.

 

Right1Trans
Right2Trans