Acest site utilizeaza cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de retele sociale si pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de retele sociale, de publicitate si de analize informatii cu privire la modul in care folositi site-ul nostru.
Acestia le pot combina cu alte informatii oferite de dvs. sau culese in urma folosirii serviciilor lor.
Va rugam completati toate campurile pentru activarea alertei

Doresc sa fiu anuntat cand produsul revine in stoc

 

POLITICA DE ÎNLOCUIRE A PRODUSULUI ACHIZIȚIONAT

 

GENERAL BUSINESS SYSTEM S.R.L. (denumită în continuare”GBS”), persoana juridica română, cu sediul in Str. Oxigenului, nr.2A, Cernica, jud Ilfov, cu capital social de 200 lei, fiind înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Ilfov sub nr. J23/1597/2022., având codul de identificare fiscală RO3329718, va asigura Politica de Înlocuire a Produsului Achiziționat, în conformitate cu procedura descrisă mai jos.

 

Astfel, toţi clienții GBS (indiferent de calitatea acestora, respectiv consumator sau nu), începând cu data de 22.07.2019, vor fi beneficiarii politicii de Înlocuire a Produsului Achiziționat, în următoarele condiții cumulative:

  • în termen de 7 zile, inclusiv data livrării, orice client are posibilitatea solicitării înlocuirii produsului achiziționat prin intermediul site-ului samsonite.ro;

  • schimbarea produsului se va face cu un produs de aceeași valoare cu cel achiziționat sau cu preț mai mare, clientul urmând să plătească doar diferența dintre acestea;

  • nu se va accepta, în vederea schimbării/înlocuirii, ca produsul să fie folosit (fie și numai o singură dată), sau care prezintă modificări fizice, urme de lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, cu sigiliul desfăcut, după caz, sau fără ambalajul original;

  • plata eventualei diferențe de preț se va face prin orice sistem de plată acceptat de GBS (plata electronică, ramburs, O.P.), în condițiile în care clientul a fost informat, în scris (posta electronica), ca înlocuirea/schimbarea produsului este posibilă;

  • predarea/livrarea noului produs se va face numai după achitarea diferenței de preț, după caz;

  • toate taxele de livrare (incluzând transportul și manipularea), aferente înlocuirii produsului achiziționat, vor fi suportate exclusiv de către consumator.

Solicitarea se va face, în scris, prin intermediul poștei electronice, conform formularului pus la dispoziție în acest sens*.

Aceasta facilitate de înlocuire va fi acordată o singură dată, pentru oricare produs achiziționat prin intermediul site-ului samsonite.ro.

Consumatorii, beneficiari ai acestei politici de înlocuire a produselor achiziționate prin intermediul site-ului samsonite.ro, nu vor mai avea dreptul de retragere al consumatorului, drept conferit de prevederile art. 9 din OUG nr. 34/2014.

În situația plății ramburs, dacă clientul nu va face plata sau nu va accepta produsul solicitat a fi înlocuit, acesta se angajează, în mod irevocabil, la achitarea taxelor de livrare, dus-întors, care sunt în cuantum de 60 lei.

Daca întâmpinați orice probleme legate de o solicitare de înlocuire a produsului achiziționat prin intermediul site-ului samsonite.ro, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care ați discutat, puteți solicita o conciliere suplimentara, contactându-ne pe adresa contact@gbsystem.ro.

NOTA:

Acesta politica de înlocuire a produselor achiziționate, prin intermediul site-ului samsonite.ro, este o facilitate comercială acordată de GBS, făcând parte din politica de marketing a acesteia, și nu un drept legal al clienților săi.

rev. 005.22.07.2019

 

Livrari rapide, indiferent de comanda Samsonite Romania utilizeaza cel mai avantajos serviciu de curierat, oferind livrari rapide, oriunde in tara.
Retururi in termen de 14 zile! Cumparaturile de la Samsonite sunt fara risc. Garantam satisfactia oferind retururi la fiecare achizitie.
Plata Securizata Criptarea Secure Socket Layer (SSL) este folosita pentru fiecare tranzactie pentru a ne asigura ca plata se proceseaza in siguranta.
Garantie Globala Samsonite va asigura servicii de garantie pe tot globul, astfel incat bagajul tau sa fie in permanenta langa tine.
NEWSLETTER
Aboneaza-te si te vom tine la curent cu noutatile Samsonite, tehnologiile utilizate, si recomandarile noastre de calatorie.