Back To Top
Ultimele Produse Vizualizate | Comparator Produse
Samsonite.ro foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale. Detalii
Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 lei
Cos

SOLUTIONAREA RECLAMATIILOR

GENERAL BUSINESS SYSTEM S.R.L. (denumita în continuare”GBS”), persoana juridica romana, cu sediul in Bucuresti, Str. Liveni, nr. 43, Sector 4, cu capital social de 200 lei, fiind inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/845/1992, avand codul de identificare fiscala RO3329718, va asigura solutionarea oricaror și/sau sesizari în conformitate cu procedura de mai jos:

In cazul unei sesizari/reclamatii, clientul SAMSONITE se va adresa:

  • pentru Municipiul Bucuresti, preluarea produselor se va face în cadrul programului de lucru, în magazinul propriu din:
    CORA PANTELIMON (Galeria Comerciala Esplanada), situat în Bucuresti, Sos. Vergului nr. 20, Sector 2;
  • pentru restul tarii, preluarea produselor se va face de catre angajatii nostri din cadrul magazinelor SAMSONITE din Romania, cu exceptia celor din Bucuresti, in cadrul programului de lucru al acestora.

 

Orice reclamație va fi însotita, obligatoriu, de documentul care atesta plata produsului si/sau certificatul de garanție complet intocmit, după caz, cat şi de produsul a carui lipsa de conformitate a fost constatata de catre clientul SAMSONITE.

Clientul va primi, spre completare un formular tip de “Proces-Verbal Insotire Reclamatie”. In lipsa acestora, reclamatia nu va putea fi considerată valida si nu va fi analizata.

GBS va elibera, pentru fiecare produs comercializat, un certificat de garantie, in conformitate cu dispozițiile legale în vigoare, care va contine si informatii utile unei intretineri eficiente a produsului, astfel incat acesta sa nu sufere nicio deteriorare dintr-o folosinta corespunzatoare, cu excepția uzurii normale.

GBS va fi exonerat de orice obligatie, daca se constata ca presupusa lipsa de conformitate se datoreaza culpei clientului.

In cazul consumatorilor (”orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite în asociații, care acționează in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale” - a se vedeaO.G. nr. 21/1992, Legii nr. 449/2003), prevaleaza urmatoarele conditii:

a. reclamatia, care va fi facuta intr-un termen de maxim 2 luni de la data constatarii lipsei de conformitate, va fi soluționata, conform Legii nr. 449/2003, intr-un termen de 15 zile de la data predarii produsului, care face obiectul sesizarii.
b. conform art. 10 si art. 11 din Legea nr. 449/2003, in cazul in care se constata ca produsul prezinta o lipsa de conformitate, prima masura este cea de reparare a acestuia sau de inlocuire, după caz.
c. conform art. 6 din Legea nr. 449/2003, nu se considera a fi lipsa de conformitate daca, în momentul achizitiei produsului, consumatorul a cunoscut sau nu putea, in mod rezonabil, sa nu cunoasca lipsa de conformitate invocata.
d. GBS asigura politica de solutionare a reclamatiilor in raport de dispozitiile mentionate mai sus.

 

* GBS oferă garantie internatională produselor SAMSONITE, in conditiile asumate de catre SAMSONITE EUROPE N.V.

** Pentru alte relatii si informatii, puteti transmite solicitarile dvs. folosind formularul de contact de aici.

Fii Alaturi de Noi!
Aboneaza-te si te vom tine la curent cu noutatile Samsonite, tehnologiile utilizate, si recomandarile noastre de calatorie.

Retururi in termen de 14 zile lucratoare!
Cumparaturile de la Samsonite sunt fara risc.Garantam satisfactia oferind retururi la fiecare achizitie.
Livrari rapide, indiferent de comanda
Samsonite Romania utilizeaza cel mai avantajos serviciu de curierat, oferind livrari rapide, oriunde in tara.
Contact
Vanzari online: contact@gbsystem.ro
Service: service@gbsystem.ro
Plati Online

Copyright ©2007-2018 Toate drepturile rezervate. Numele si logoul Samsonite sunt marci inregistrate ale Samsonite Europe N.V.
Toate imaginile si textele de pe situl samsonite.ro sunt proprietatea Samsonite Europe N.V.