• Transport Gratuit

  pentru comenzi peste 500 lei

 • Retur Gratuit

  14 Zile Lucratoare

 • Plata Securizata

  Plati Online

 • Site Oficial

  Site Ecommerce

 • E-mail

  contact@gbsystem.ro

Nu esti sigur de dimensiunile acceptate la Bagajele de Cabina?

Produsele Samsonite pentru cabina sunt conform standardelor internationale impuse de IATA. Pentru a nu avea surprize la imbarcare, poti verifica dimensiunile acceptate de cateva din operatorii de transport aerian apasand butoanele de mai jos:

Istoria Samsonite

Atunci cand Jesse Shwayder a fondat Samsonite® in 1910, calatoria era rezervata doar pentru cei privilegiati, care aveau mijloacele pentru a vedea lumea. Tinand cont de aceasta exclusivitate, calatoria era o experienta de inalta calitate, pornind de la mijloacele de transport, la standarde de servicii foarte ridicate, chiar si pentru accesoriile folosite pentru a transporta lucrurile cuiva. Fiind unul din brand-urile originale de calatorie, Samsonite a continuat sa isi perfectioneze maiestria in domeniu. Ultimii 100 de ani au reprezentat un proces de imbunatatire continuu, creand solutii de cea mai inalta calitate si eleganta pentru calatorul global. Astazi, Samsonite continua sa conduca industria valizelor, cu aceleasi principii de baza, purtand viziunea lui Shwayder catre toate colturile globului, mereu imbunatatindu-si produsele prin design si inovatie.

Varf de Lance

Identificand trendurile si interpretand continua evolutie a nevoilor calatorului modern, Samsonite continua sa conduca piata cu produse de calatorie inovative, de cea mai buna calitate, cu designuri stilizate. Acum, multumita lansarii gamelor Cosmolite® si Firelite®, cele mai usoare valize produse vreodata de Samsonite, compania se diferentiaza si mai mult ca lider de piata, setand un nou benchmark pentru industrie. Chiar din primele sale zile, Samsonite a fost cel mai inovativ producator de valize din lume. A condus piata prin folosirea de materiale noi si implementarea design-urilor moderne.
Astfel, Samsonite a fost, este, si va continua sa fie varful de lance in industria gentilor si valizelor de calatorie.