Acest site utilizeaza cookie-uri

Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si anunturile, pentru a oferi functii de retele sociale si pentru a analiza traficul.
De asemenea, le oferim partenerilor de retele sociale, de publicitate si de analize informatii cu privire la modul in care folositi site-ul nostru.
Acestia le pot combina cu alte informatii oferite de dvs. sau culese in urma folosirii serviciilor lor.
Va rugam completati toate campurile pentru activarea alertei

Doresc sa fiu anuntat cand produsul revine in stoc

LIVRAREA ȘI RECEPȚIA COMENZIILOR

LIVRAREA  se va face în termen pana la 5 zile lucrătoare pentru comenzile finalizate și confirmate pe e-mail.

 
În situația plăților online sau prin ordin de plată, livrarea se va efectua în termen de 5 zile lucrătoare de la creditarea contului GBS cu suma, reprezentând comenzile respective.
 
Livrarea in Bucuresti se va efectua in 48 ore dupa finalizare si confirmare.

Începând cu data de 25.05.2018, în cazul efectuării unei comenzi a cărui valoare este mai mică de 500 lei, clientul va suporta doar cheltuielile de transport aferente, care vor fi în cuantum de 15 lei/comandă.

Livrarea va fi efectuată de către firmă de curierat Sameday sau DPD.

 

În momentul predării comenzii către firma de curierat, implicit a emiterii awb-ului, clientul va primi o notificare în acest sens, prin email, și care va cuprinde numărul de awb și un link cu posibilitatea de tracking (urmărire) de la firma de curierat agreată.

Pentru comenzile cu plata în sistem ramburs, cumpărătorul va primi, în contul său de client, avizul de însoțire a mărfurilor comandate și în curs de livrare, urmând ca, după ce livrarea a fost efectuată cu succes, să primească, în același mod, factura și garanția(ele) aferentă(e).

 

ATENȚIE:

  • În situația în care clientul a optat pentru plata în sistem ramburs și livrarea comenzii a fost efectuată, iar acesta nu dorește să facă plata comenzii sau nu acceptă produsul(ele) comandat(e), acesta se angajează, în mod irevocabil, la plata costurilor de livrare (costuri de manipulare, depozitare și transport), dus-întors, care sunt în cuantum de 60 lei (”two way”).

 

RECEPȚIA se consideră ca fiind efectuată în aceeași zi în care produsul a fost livrat și/sau preluat de către client sau un reprezentant al acestuia.

Defectele vizibile se reclamă în momentul efectuării livrării si recepției produselor. Prin defect vizibil se înțelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului.

ATENȚIE:

  • La recepționarea coletului prin curierat, verificați integritatea produselor și a ambalajului.

  • Conform art. 1690 Cod Civil, dacă în urma verificării se constată existența unor vicii aparente, cumpărătorul trebuie să îl informeze pe vânzător despre acestea, fără întârziere. În lipsa informării, se consideră că vânzătorul și-a executat obligația.

 

rev. 004.27.02.2019

 

Livrari rapide, indiferent de comanda Samsonite Romania utilizeaza cel mai avantajos serviciu de curierat, oferind livrari rapide, oriunde in tara.
Retururi in termen de 14 zile! Cumparaturile de la Samsonite sunt fara risc. Garantam satisfactia oferind retururi la fiecare achizitie.
Plata Securizata Criptarea Secure Socket Layer (SSL) este folosita pentru fiecare tranzactie pentru a ne asigura ca plata se proceseaza in siguranta.
Garantie Globala Samsonite va asigura servicii de garantie pe tot globul, astfel incat bagajul tau sa fie in permanenta langa tine.
NEWSLETTER
Aboneaza-te si te vom tine la curent cu noutatile Samsonite, tehnologiile utilizate, si recomandarile noastre de calatorie.