Background
Background

Politica de livrări / Contact

Livrarea se va face in termen de 5 zile lucratoare pentru comenzile finalizate si confirmate pe e-mail.

 

In situatia platilor online sau prin ordin de plata, livrarea se va efectua in termen de 5 zile lucratoare de la creditarea contului GBS cu suma reprezentand comenzile respective.

 

Incepand cu data de 25.05.2018, in cazul efectuarii unei comenzi a carui valoare este mai mica de 500 lei, clientul va suporta doar cheltuielile de transport aferente, care vor fi în cuantum de 15 lei/comanda.

 

Livrarea va fi efectuată de catre o firma de curierat agreata

 

ATENTIE:

  • In situatia platii ramburs, cand livrarea comenzii a fost efectuata, iar clientul SAMSONITE refuza de a face plata sau nu accepta produsul(ele) comandat(e), acesta se angajeaza, in mod irevocabil, la plata taxelor de livrare, dus-intors, care sunt în cuantum de 60 lei (”two way”).

 

Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.

Defectele vizibile se reclama in momentul efectuarii livrarii si receptiei produselor. Prin defect vizibil se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului.

 

ATENTIE:

  • La receptionarea coletului prin curierat, verificati integritatea produselor si a ambalajului.
  • Conform art. 1690 Cod Civil, daca in urma verificarii se constata existenta unor vicii aparente, cumparatorul trebuie sa il informeze pe vanzator despre acestea fara intarziere. In lipsa informarii, se considera ca vanzatorul si-a executat obligatia.

 

Right1Trans
Right2Trans