Background
Background

Samsonite Blog

Travelling: 5 tips&tricks pentru pregatirea bagajului!

Calatoriile se pot dovedi a fi atat relaxante, cat si stresante in acelasi timp. Astfel, pentru unii oameni, planificarea unei vacante, incepand de la pregatirea bagajului pana la imbarcarea in avion, reprezinta o misiune facila. Pe de alta parte, alte persoane se panicheaza la simplul gand ca nu vor mai putea inghesui inca o pereche de pantofi cu toc in bagaj. Bineinteles, cheia pentru o vacanta lipsita de griji este reprezentata de un bagaj in care au fost puse toate cele necesare!   Iata 5 tips&tricks pentru a-ti pregati bagajul ca un profesionist:

 

Mai mult

Cinci orase pentru un city break de mai

Lumina speciala de care ne bucuram in luna mai, explozia in verde a naturii, vremea calda, dar nu fierbinte si zilele incredibil de lungi fac orice city break in aceasta perioada sa fie un succes. Si totusi, cateva orase arata mai spectaculos in mai decat in orice alta luna. Iata un scurt top al oraselor europene numai bune pentru un city break de mai.

 

Mai mult

TripAdivor a desemnat Samsonite drept cel mai bun brand de valize din lume pentru al patrulea an consecutive

La cea de-a cincea ediție a premiilor anuale Travellers’ Choice oferite de comunitatea TripAdisor, Samsonite a fost desemnat „cel mai bun brand de valize”. Este al patrulea an în care Sasmonite se regăsește pe prima poziție în topul călătorilor abonați la comunitatea TripAdvisor. La ediția 2016, au votat 32.000 de călători cu experiență afiliați la Trip Advisor. Au participat la realizarea acestui top turiști din 7 țări: Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Franța, Italia, Germania și Spania.

 

Mai mult
Right1Trans
Right2Trans